22 листопада в Броварах відкриється магазин «Розетки»

image
21 Листопада 2019, 13:58
Поділитися:

Уже завтра, 22 листопада, на Порошинці в новому ТЦ «Mark Mall» відкриється пункт продажу товарів інтернет-магазину «Розетка». Клієнти матимуть можливість замовляти з доставленням у відділення обрані товари. Про це розповідають у компанії.

Інформацію про роботу нового магазину щойно внесли на сайт компанії. Як зазначено на сторінці нового пункту продажу, магазин працюватиме, зокрема з великогабаритними товарами.

Окрім того, у магазині буде сервісний центр. Раніше сервіс компанії розташовувався так само на Порошинці, але в будівлі навпроти через дорогу.

Інформація про новий магазин у Броварах. Скрін із сайту rozetka.com.ua, карта – Google Map

Графік роботи нового магазину – весь тиждень з 10:00 до 21:00. Адреса пункту продажу: вул. Київська, 239, ТЦ «Mark Mall». Контактний телефон вказаний загальний для всієї України: +38 (044) 537-02-22.

Інших деталей у компанії наразі не повідомляють. Телефоном співробітниця інтернет-магазину зазначила, що новий пункт продажу товарів працюватиме за тією самою схемою, що й магазин біля ст. м. Лісова». Зокрема, клієнти зможуть замовляти доставлення обраних товарів у нове відділення.

Зазначимо, 3 роки тому «Розетка» придбала в Броварах склад «Термінал Бровари», розташований на перетині Броварської та Бориспільської кільцевих доріг, за 16 млн дол. США.

Читайте також: Інтернет-магазин «Розетка» став власником складського комплексу «Термінал Бровари»

Нагадаємо, на початку цього місяця у ТЦ «Mark Mall» відкрили «Макдональдс». Відкриття закладу харчування і торговельного центру загалом відбулось із затриманням у декілька місяців. Причина – Держархбудінспекція виявила низку порушень у будівництві.

Головне фото – ілюстративне. Джерело – Асоціація ритейлерів України

Читайте також:

McDonald`s у Броварах відкрився, але тему будівництва ТЦ не закрито

Джерело: Трибуна Бровари