200 тисяч вбитих ворогів – це свідчення того, що Україна вже пройшла випробувальний термін для вступу в НАТО, – Палатний

image
17 Травня 2023, 19:03
Поділитися:

17 травня 2023 г. 18:48

На найближчому саміті НАТО Україна має отримати чіткі умови та терміни вступу до Альянсу. На думку керівника “Української команди” Артура Палатного “випробувальний термін” наша країна вже пройшла, про що свідчить цифра у 200 000 знищених ворогів.

Про це, як стало відомо KВ,заявивкерівник “Української команди” Артур Палатний у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“200 000 ворогів грузом 200. Україна на найближчому саміті НАТО має отримати чіткі умови та терміни вступу до Альянсу. Україна вже пройшла “випробувальний термін” для вступу в НАТО, заплатила та платить у цей момент дуже високу ціну, знищуючи росію на полі бою. Сьогоднішня цифра вбитих російських вояк – яскраве тому підтвердження”, – заявив Палатний.

Керівник “Української команди” наголосив, що увесь світ вже зрозумів: для путінського режиму багатотисячні втрати не є аргументом припинення війни. Тому міцні Збройні сили України – найголовніша запорука безпеки європейського континенту та стабільності в світі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Доки є потік зеків та чмобіків, путін буде намагатися продовжувати війну. Тому для звільнення української землі ми маємо розбити та знищити путінське військо. росія та росіяни на багато поколінь мають боятися глянути в бік України. А тим більше знову наважитися на війну проти нашої країни. Тому Україна має отримати безмежну військову допомогу від наших партнерів. Сучасна західна військова авіація, далекобійні ракети, ще більше сучасних комплексів ППО/ПРО, сучасний флот – це саме та необхідна інвестиція у безпеку України та світу”, – підкреслив Артур Палатний.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 17 травня кількість знищених ворогів перевищила позначку в 200 тисяч і склала 200 590 особового складу (+610 за добу).

Читайте:Артур Палатний: “Українська команда” передала двом бригадам на передову гуму для десятків машин

Фото: Артур Палатний

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона