20 млн грн надійдуть із обласного бюджету на потреби Бориспільської лікарні

image
23 Вересня 2019, 12:29
Поділитися:

На тридцятій сесії Київської обласної ради VII скликання депутати проголосували за виділення коштів із обласного бюджету на ремонт КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

19 вересня депутати обласної ради на розгляді у порядку денному мали понад 50 питань, зокрема мова йшла і про внесення змін до рішення Київської облради від 20.12.2018 року «Про обласний бюджет Київської області на 2019 рік».

Перший заступник голови Київської облради Тетяна Семенова повідомила «Вісті», що із обласного бюджету на потреби БЛІЛ виділено 20 млн грн, ці кошти призначені для зовнішнього утеплення медичного закладу.

За словами Семенової, розпорядником коштів є Бориспільська міська рада, яка займатиметься оголошенням тендерів та відбором виконавця робіт, контролюватиме витрати та оцінюватиме якість наданих послуг. Виділені кошти мають чітке цільове призначення.

«Кошти надійдуть за процедурою: голова облради підписує відповідне  рішення, облдержадміністрація направляє кошти на бюджет Бориспільської міської ради, яка проводить сесію для отримання надходжень», — коментує Семенова та уточнює, що виділених грошей замало для запланованих робіт, тому решта виділятиметься із місцевих бюджетів.

«До кінця 2019 року від області нових надходжень на сферу медицини Бориспільщини не буде. Проте на наступний рік, щойно отримаємо від Київської ОДА на розгляд бюджет-2020, ми готові ініціювати та підтримати пропозиції щодо лікарні у Борисполі, — говорить Тетяна Семенець. — Для влади Київщини важливо, щоб жителі області мали комфортні умови у медзакладах та необхідну допомогу. Із депутатами обговорюється безліч питань, шукаємо можливості вирішення проблем. Але коштів не вистачає, треба бути справедливими — потреби має не лише медична сфера».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама