20 000 грн/міс. комплектувальнику меблів і 16 000 грн/міс. за смаження кави – вакансії лютого | Трибуна

image
6 Лютого 2020, 10:09
Поділитися:

Чиновники міста оприлюднили переліки актуальних у лютому вакансій у Броварах і районі. Найбільшу зарплатню можуть отримати комплектувальник меблів (20 000 грн), інженер-конструктор (16 500 грн) і оператор апарата для обсмажування кави (16 000 грн). Серед списків можна знайти переліки вакансій для людей з інвалідністю, а також із наданням житла.

Зазначимо, що переліки вакансій оприлюднила Броварська міська рада із посиланням на центр зайнятості. Загалом – три списки. У першому – загальному – найбільше пропозицій, серед яких можна знайти усі найоплачуваніші. Переважна більшість вакансій – на робітничі посади.

Другий перелік – для людей з інвалідністю. Пропозиції дали переважно так само на робітничі посади. Список вакансій значно коротший. Найбільше пропонують «фахівцю» для роботи в представництві «Кока-Коли» –  15 000 грн. Робота аналітична – полягатиме в розробленні та реалізації системи пільг.

Третій перелік також відносно невеликий. У ньому опубліковані пропозиції від роботодавців, які пропонують надання житла працівнику. Представлені тут професії різноманітні: від робітничих до інтелектуальних, як от економіста чи інженера. А найбільшу зарплатню обіцяють формувальнику залізобетонних виробів і конструкцій – 15 000 грн.

Читайте також:

Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал
Навчитися писати резюме, самопрезентації та обирати актуальні професії, – у центрі зайнятості відбудуться семінари

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари