19 січня поблизу аеропорту «Бориспіль» обмежать рух

image
18 Січня 2020, 18:22
Поділитися:

У неділю, 19 січня, дорожній рух у районі міжнародного аеропорту Бориспіль може бути обмежено через траурні заходи, пов’язані з поверненням в Україну тіл загиблих в авіакатастрофі в Ірані.

Про це повідомляє Управління державної охорони України, яке зазвичай супроводжує перших осіб держави та відповідає за безпеку особливо важливих заходів.

УДО відзначає, що обмеження руху на Бориспільському шосе та в районі аеропорту будуть тимчасовими та незначними.

«У неділю, 19 січня, у зв’язку з траурними заходами з вшанування загиблих громадян України в авіакатастрофі рейсу PS 752 Тегеран-Київ можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках Бориспільського шосе та в районі міжнародного аеропорту Бориспіль (KBP)», — повідомляє УДО.

Через це УДО звертається до водіїв і відвідувачів міжнародного аеропорту Бориспіль «із проханням врахувати інформацію про можливі обмеження дорожнього руху».

Репатріація з Ірану 11 тіл українських пасажирів і членів екіпажу рейсу PS752 — літака МАУ, збитого біля Тегерана, —відбудеться у неділю, 19 січня.

Церемонія вшанування пам’яті загиблих відбудеться в терміналі В міжнародного аеропорту Бориспіль.

Доступ відкритий для всіх. Збір біля входу до термінала В о 12:00. Попрощатися з загиблими можна з 13:00 до 19:00.

Президент авіакомпанії МАУ Євгеній Дихне закликав українців провести спільну акцію на знак вшанування загиблих українців — об 11:00 19 січня натиснути сигнали своїх автомобілів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама