18 жовтня за підтримки «Нових облич» пройшов захід: Bucha Yarmama International Fest

image
18 Жовтня 2020, 22:21
Поділитися:

Кандидатки в депутати Ірина Ярмоленко та Марічка Плешко провели заходи з метою розвитку спільноти мам в Бучі.
«Місія заходу в тому, щоб мами створювали стійкі контакти між собою з метою мати сильний вплив на розвиток комфортних умов у місті. Буча – це молоде місто для молодих батьків. І поки батька працюють, матері залишаються з дітьми на подвір’ях та мусять забезпечити собі зручні умови», – пояснили Ірина Ярмоленко та Марічка Плешко.

Bucha Yarmama International Fest – це комунікація мам з різних куточків світу (Португалія, Европа). Обмін досвідом, майстер-класи та розслаблення в неформальній обстановці однодумців. Саме тут ми сьогодні почали вибудовувати спільноту небайдужих мам, які хочуть перетворити Бучу на більш комфортне для себе місто, досягти успіху в особистому житті та бізнесі та знайти life and work balance.

Було багато цікавого для малюків та дорослих: майстер клас з kangoo jumping, майстер клас для дітей ФК Чімпіоніки, “Ліпка з повітряного пластиліну” від Центру творчого навчання “Kiwi”, активні ігри, розваги та аніматори. А мами в цей час змогли плідно поспілкуватись між собою на базі «Фітмомс».

«Ще раз дякую всім, хто допомагав в проведенні! Результати показують, що ми ще не раз повторимо цю практику,»- сказала Ірина Ярмоленко , яка є організаторкою і Gender Month і SheWeek в Україні. Представляє питання рівних можливостей в Раді Європейських Муніципалітетів.



Джерело: Буча є Буча