18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)

image
19 Липня 2019, 11:45
Поділитися:

Організатори заходу, який проходив у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України, анонсували прес-конференцію, яка мала відбутися о 17.00, проте з невідомих причин була відмінена.

На концерт, який розпочався о 18-й годині, зібралася велика кількість глядачів. Першим з піснею, яку написав сам,  виступив депутат міської ради Валерій Мартишко. Член Аграрної партії Михайло Поплавський виконав свої безсмертні хіти «Юний орел» та «Кропива ти моя, кропива». Не розчарував глядачів і знаменитий кордебалет, який завжди супроводжує «співаючого ректора» на концертах. Пізніше естафету прийняв Олег Винник, його виступ супроводжувався бурхливими оплесками.

Серед відвідувачів були  жителі Борисполя, Переяслав-Хмельницького, Згурівки. Мешканців сіл організовано привезли автобусами.

Вже на початку концерту Європейська площа була повністю заповнена глядачами. Люди приходили цілими родинами, також на заході було багато молоді. Атмосфера була теплою, люди раділи яскравому видовищу. Це свідчить про те, що в Борисполі замало культурних заходів, особливо для молоді.

Громадський порядок  забезпечували представники поліції. Коли в натовпі загубився маленький хлопчик, правоохоронці швидко владнали інцидент і допомогли йому знайти маму.

Захід додав роботи комунальникам. Щоб прибрати площу після концерту, вони почали працювати ще до ранку. О 8-й годині все було прибрано, навіть помили плитку. Газони і фонтани в порядку.

18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)18 липня на Європейській площі Борисполя відбувся  концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (фото, відео)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама