18 лісогосподарських підприємств Київщини вже використовують електронний облік деревини

image
15 Січня 2020, 14:40
Поділитися:

14 січня в Київській обласній державній адміністрації відбулася нарада щодо запровадження електронного обліку деревини на Київщині.

У роботі взяли участь представники прокуратури Київської області, Головного управління Національної поліції в Київській області, Управління захисту економіки у Київській області, Національної поліції України та Державної екологічної інспекції Київської області.

Присутні підняли питання про запровадження електронного обліку продукції лісозаготівель, деревини, лісопиляння і деревообробки шляхом введення електронного чіпування на території Київщини.

У ході обговорень наголосили, що процес електронного обліку деревини цілковито ґрунтується на електронному документообігу. Його основу складає програмне забезпечення, яке дозволяє контролювати етапи руху деревини, де вся облікова інформація передається в електронному вигляді. Система електронного обліку деревини дає можливість переглянути повністю ланцюг руху заготовленої деревини від місця її заготівлі до кінцевого споживача.

На сьогодні Боярська лісова дослідна станція, Київська лісова-науково дослідна станція та усі шістнадцять лісогосподарських підприємств, які підпорядковані Київському обласному та по м. Києву управлінню лісового та мисливського господарства вже використовують систему електронного обліку деревини.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація