17 червня МКЦ «Прометей» закривають на ремонт, – відділ культури

image
10 Червня 2019, 18:14
Поділитися:

Із 17 червня міський культурний центр «Прометей» закриють на плановий профілактичний ремонт, який триватиме орієнтовно до кінця літа. На час робіт велика зала закладу не працюватиме. А от у малій залі, можливо, деякі заходи проводитимуть. Про це «Трибуні Броварів» розповіла Катерина Мелікова, керівниця відділу культури Броварської міської ради.

Як зазначила Катерина Мелікова, культурно-мистецький центр уже не приймає заявок на проведення культурно-масових заходів. Водночас малою залою можна буде користуватися, якщо мова про невеликі зібрання. Такі питання вирішуватимуть у поточному режимі.

Зі слів очільниці відділу культури, зараз, у літній сезон, більшість заходів можливо проводити на вулицях, зокрема в парку «Перемога», на наявних відкритих майданчиках.

Катерина Мелікова зауважила, що закриття закладу є плановим, подібним чином «Прометей» закривають влітку щороку. Це – звичайний профілактичний захід: для проведення пофарбувань та інших дрібних косметичних ремонтів.

Зі слів керівниці відомства, про капітальні ремонти, зокрема зі змінами конструкцій будівлі, не йдеться. У міському культурному центрі запланували ремонт стелі, необхідно відремонтувати електропроводку, а також освітлення великої зали.

МКЦ «Прометей» закриють, орієнтовно, до 1 вересня. Однак заклад може запрацювати раніше, якщо ремонти закінчать завчасно, зазначає Катерина Мелікова.

Джерело: Трибуна Бровари