15 червня в містечко з залізничних вагонів в Ірпені вже можуть заселитися мешканці (фото)

image
13 Червня 2022, 17:10
Поділитися:

13 червня 2022 г. 17:05

З 15 червня в облаштоване “Укрзалізницею” містечко з залізничних вагонів в Ірпені зможуть заселитися перші мешканці. Розміщене воно на вулиці Центральній поряд з парком і розраховане для мешканців, що втратили житло під час окупації російськими військами.

Про це KВ дізналася з повідомлення “Ірпінського вісника”.

Повідомляється, що загалом Залізне містечко може вмістити 100 людей (25 сімей).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Всередині житла – нові облаштовані купе з кондиціонером та санвузлом. Окремий вагон з душовими кабінками та вагон-ресторан. Неподалік є пральня та дитяча кімната. На території залізного містечка розміщені альтанки з мангалами, дитячий майданчик, літній кінотеатр та тенісний стол. Харчування буде доставлятись з ресторану – безкоштовно. Територія містечка під цілодобовою охороною, в’їзд тільки для мешканців по картам. Також на всій території містечка працює Wi-Fi Starlink”, – повідомили у віснику.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що заявку на поселення можна подати за телефоном – 097 925 09 51.

Нагадаємо, раніше член наглядової ради “Укрзалізниці”, радник голови Офісу Президента Сергій Лещенко розповідав, що розселити ірпінців, що втратили житло планується в купейні вагони із непрацюючою гальмівною системою. Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин зазначав, що містечко буде стояти на колії вздов перону на вокзалі в Ірпені й огороджене парканом, щоб люди не виходили на колії.

Читайте: В Ірпінь вже прибули вагони для розселення постраждалих від війни людей

Фото: Ірпінський вісник

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона