15 будівель Києва визнано незаконними

image
7 Серпня 2019, 09:06
Поділитися:

Комісія з перевірки резонансних забудов ухвалила висновки щодо 25 об’єктів.

За результатами роботи Комісії з перевірки інформації щодо об’єктів будівництва, які викликають суспільний резонанс у Києві, 15 об’єктів визнано незаконними із подальшим скасуванням документів дозвільного характеру. Загалом комісія розглянула 84 об’єкти. Про це йдеться на сайті КМДА.

– Одномоментно вирішити всі містобудівні проблеми і питання, що накопичувалися роками, неможливо. Однак за 5 місяців ми зробили вагомий крок у цьому напрямку. Зокрема, під час роботи Комісія ухвалила 25 висновків із пропозиціями та рекомендаціями, внаслідок чого 15 об’єктів будівництва визнано незаконними із подальшим скасуванням документів дозвільного характеру та зверненнями у правоохоронні та контролюючі органи, – повідомив голова Комісії Володимир Слончак.

За його словами, ще щодо 6 об’єктів будівництва документи дозвільного характеру скасовано до усунення відповідними суб’єктами містобудування виявлених порушень та недоліків. Також Комісією щодо 4 об’єктів надано проміжні рекомендації, які налагодили діалог із киянами.

 

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ