12 учасників ЗНО на Київщині склали тести на 200 балів

image
6 Серпня 2021, 15:23
Поділитися:

Цього року під час основної сесії ЗНО 12 учасників із Київщини склали тестування на максимальні 200 балів.

Про це зазначив сьогодні, 6 серпня, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«ЗНО цьогоріч проводилось у дещо складніших умовах. По-перше, діти більшу частину навчання провели дистанційно через коронавірус. По-друге, пункти тестування потрібно було не просто облаштувати, а привести у відповідність до протиепідемічних норм. З усім впорались. І приємно констатувати, що Київщина має досить високі результати. Наприклад, 12 наших учасників показали свої знання з різних предметів на найвищий бал», – акцентував Василь Володін.

Відтак ЗНО з математики, англійської мови та біології на 200 балів склали по троє учасників. По одному – з української мови та літератури, а також історії України.

Це випускники шкіл Білої Церкви, а також Вишнівської, Броварської, Боярської, Яготинської, Ірпінської, Володарської, Бучанської і Переяславської громад.

Зазначимо:
▪️Київщина вже почала підготовку до проведення ЗНО в 2022 році. Основна сесія запланована з 23 травня по 15 липня.
▪️Кожний учасник матиме можливість пройти ЗНО не більш як з п’яти навчальних предметів за державний кошт. Окрім цього, вперше в історії випускники зможуть зареєструватись на тестування з більшої кількості дисциплін за рахунок фізичних і юридичних осіб.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація