12 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

image
12 Квітня 2024, 12:12
Поділитися:

Головна  /  12 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

|  12. 04. 2024

Під час засідання були прийняті рішення про організацію поховання військовослужбовців – жителів Білоцерківської громади, які загинули захищаючи Україну. Поховання відбудеться за рахунок коштів  місцевого бюджету, передбачених Програмою підтримки Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.

Крім того, було ухвалено два рішення щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру місцевого рівня, яка виникла 30 березня ц.р., за адресою: пров. Грузинський, 23.

Так, внесені зміни до рішення виконкому від 1 квітня ц.р. №255 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на відновлення житлової будівлі та квартир в будівлі за адресою: пров. Грузинський, 23 м.Біла Церква».

Рішенням «Про забезпечення невідкладного виконання першочергових заходів з ліквідації наслідків надзвичайного характеру місцевого рівня, яка виникла 30 березня 2024 року, за адресою: провулок Грузинський, 23 м.Біла Церква, Київська область» департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено забезпечити невідкладне виконання заходів, відповідно до протоколів спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Зокрема:

– провести огородження зон можливого обрушення будівельних конструкцій;

– проводити за допомогою спеціальних маяків спостереження за динамікою розкриття несучих конструкцій;

– закрити щитами вікна квартир першого поверху, які постраждали, де заборонено перебування людей;

– вжити заходів щодо визначення виконавця робіт з виготовлення необхідної проєктно-кошторисної документації із залученням спеціалізованої будівельної організації для проведення ремонтно-відновлювальних робіт ушкодженої частини будинку та ін.

Фото

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт