12 червня має стати міжнародним “Днем без росії”, – Артур Палатний

image
12 Червня 2023, 19:21
Поділитися:

12 червня 2023 г. 18:55

Сьогоднішній день, 12 червня, має стати останнім “днем росії” – країни, яка так і не змогла наповнити позитивним змістом ані своє державне свято, ані саму державу. Так вважає керівник волонтерського штабу “Українська команда” Артур Палатний (на фото).

Про позицію Артура ПалатногоKВ дізналася з його допису в Telegram.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“росія – це країна фейк. Це країна 404. Це країна, яка не має права бути на карті світу. У тому вигляді та з тією агресивною поведінкою, що вона демонструє”, – переконаний керівник “Української команди”.

Сьогоднішній день, пише Палатний, має стати останнім “днем росії”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Чи це буде “московія” та ще десятки нових країн, це не стільки важливо. Важливим є те, що “росія” має зникнути як явище, що символізує антилюдський державний режим”, – розмірковує відомий волонтер.

“Симптоматично, що всі країни колишнього радянського союзу відзначають свої Дні незалежності чи Свободи. Лиш росія не змогла наповнити змістом ані свято, ані своє існування”, – зауважує Палатний, говорячи про країну, яка замість власного розвитку “головною метою свого існування обрала псування майбутнього своїм країнам-сусідам та усьому демократичному світу”.

Керівник волонтерського штабу “Українська команда” принагідно побажав, “щоб цей день через рік у світі святкували як міжнародне свято “День без росії”.

Читайте:Артур Палатний закликав внести росію до списку країн-терористів

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона