11-й Київський марафон відбудеться у форматі онлайн

image
20 Жовтня 2020, 15:59
Поділитися:

Щорічний Київський марафон WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON через пандемію відбудеться в онлайн форматі 31 жовтня – 1 листопада. Формат онлайн забігів передбачає, що кожен сам обере собі маршрут.
 
Перевага онлайн заходу в тому, що для участі в марафоні необов’язково приїжджати до Києва, його можна пробігти практично будь-де. Наразі вже зареєструвалися учасники з 37 країн світу. Вони зможуть пробігти різні дистанції залежно від рівня своєї підготовки: 21 км, 10 км або Jaffa Mini Marathon 4,2 км. Реєстрація триває до 31 жовтня.
 
Водночас у Києві на Трухановому острові організують стартово-фінішну зону, де київські бігуни зможуть перевдягнутися, залишити речі у камері схову та стартувати під аркою, як у докарантинні часи. Але спільного старту не буде – бігуни будуть дотримуватись дистанції та усіх карантинних норм.
 
Також влаштують забіги з собаками PRO PLAN DOG RUN Online. Учасники зможуть пробігтись разом зі своїми улюбленцями. 
 
Приєднатися до марафону зможе будь-хто, незалежно від рівня своєї спортивної підготовки. Усе що потрібно – пройти реєстрацію на сайті марафону, а в день заходу – вийти на пробіжку, увімкнувши на телефоні будь-який біговий додаток. Усі бігуни, які подолають дистанцію отримають медалі. Їх надішлють поштою!
 
Щодо медалей, то у цьому році на них вигравіюють присвяту 60-й річниці відкриття Київського метрополітену. Про це повідомила повідомляє компанія – організатор Run Ukraine.
 
 
• На медалях дистанції 4.2 км зображено ескалатор.
 

• На медалях дистанції 10 км зображено одну з найкрасивіших станцій Київського метрополітену – Золоті Ворота, яка була відкрита 31 грудня 1989 року в складі першої черги будівництва Сирецько-Печерської лінії (зеленої гілки).
 

• На медалях дистанції 21.0975 км зображено потяг, що виїжджає з тунелю та рухається по Мосту Метро. До речі, Міст Метро у 2020 році також відзначає ювілей – його відкрили 5 листопада 1965 року.
 

• На медалях дистанції 42 км зображено потяг, який тільки но з’являється в темряві тунелю. І якщо підняти цю медаль до сонця, то здаватиметься, що потяг дійсно розвіює темряву – і ось-ось двері вагону відкриються, і він помчить тебе кудись у далечінь.
 
Даша Гришина

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ