100 буїв? В Ірпені на набережній запрацював прокат човнів

image
9 Червня 2019, 17:15
Поділитися:

Дата публикации: 09 июня 2019.

Депутат Ірпінської міської ради, власник прокату “100 коліс”, поплавав по річці і попросив гроші на чистку русла.

Бачив туман над Ірпінню та комарів, які кружляли поряд. Таким виявився рекламний промозаплив депутата Ірпінської міської ради Максима Плешка.

Максим Плешко бачив туман над Ірпінню

Година знадобилась депутату-веслувальнику щоб дістатися від Набережної до 6-го шлюзу на річці Ірпінь і назад. Човен алюмінієвий типу “Язь” здався Плешку швидким і легким в управлінні з дуже легкими веслами. А от жителі Ірпеня уже підшуковують назву для нового сервісу, серед варіантів “100 буїв”, “100 весел”, “100 крапель” за аналогією із прокатом велосипедів і дитячого транспорту “100 коліс”, який діє у парках Ірпеня та на головній площі перед Ірпінською міською радою і належить Максиму Плешку.

Станція прокату човнів на набережній в Ірпені

Гуляв Максим Плешко і на каноє, щоб продемонструвати всю палітру послуг нової човнової станції. Серед іншого, він усвідомив, що річка суттєво заросла. Викривши таку проблему, депутат невідкладно, не відходячи “від каси”, публічно попросив своїх колег та особисто першого заступника в.о. голови Ірпінської міської ради Олександра Маркушина розробити програму, передбачити кошти і можливо в кінці теплого сезону чи з весни наступного провести чистку річки земснарядом від Романівки до 6 шлюзу.

Опцію прокату човнів оцінили, щоправда питали чому Максим Плешко плавав без папахи, яка вже стала для нього рідною. В цьому головному уборі Плешко дійсно часто з’являється на публіці.

Загалом, жителі Ірпеня вже звикли до нестандартних промоакцій одіозного депутата Максима Плешка, раніше від брав участь у телепроекті “Кандидат”.

Джерело: МИСТОИНФОРМ