1 квітня пожартували з мера Бучі: “Анатолію Петровичу, щасливої дороги!”

image
1 Квітня 2020, 11:44
Поділитися:

1 апреля 2020 г. 11:31

Сьогодні у місті Буча Київської області невідомі особи розвісили жартівливі біг-борди до першоквітневого свята, у яких “попрощалися” з мером Бучі Анатолієм Федоруком.

Про це KV стало відомо з повідомлення підприємця, громадського діяча Аркадія Кобринця на сторінці в соцмережі Facebook.

На бордах був надпис “Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, Бучанський міський голова Аркадій Кобринець”.

Сам Аркадій Кобринець, який є підприємцем та громадським діячем, сьогодні опублікував пост на своїй офіційній сторінці у Facebook, у якому повністю спростував будь-яке відношення до даного борду і назвав цей борд “першоквітневою витівкою”.

“Сьогодні невідомі розвісили по Бучі провокаційні біг-борди наступного “жартівливого” першоквітневого змісту “Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, Бучанський міський голова Аркадій Кобринець”.

По-перше, одразу заявляю, що ні я, ні мій штаб не має жодного відношення до розміщення даних біг-бордів. Такий крок – свідчення про низький рівень політичної культури у тих, хто замовив цю брудну технологію. Моє фото на цей біг-борд було взяти з моєї Facebook-сторінки або з інших джерел і я не давав у жодній формі на використання моєї світлини. Мої юристи наразі вивчають можливість подання обґрунтованої заяви про вчинення кримінального правопорушення людьми, які розмістили даний борд.

По-друге, наразі я не є Бучанським міським головою. Тому це відверта провокація, метою якої є намагання зіштовхнути мене з мером Бучі Анатолієм Федоруком, який вже десятиліттями отримує довіру бучанських виборців. Провокація не вдалася, адже вона не вплине жодним чином на моє ставлення до пана Федорука, а лише розвеселила тих, у кого не дуже в порядку як з політичною культурою, так і з почуттям гумору.

Від усього серця бажаю мешканцям Бучі та міському голові здоров’я та гарного настрою!”, – йдеться у пості Аркадія Кобринця.

Фото: Аркадій Кобринець в Facebook.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона