На залізничній станції в Броварах ледь не загинув 15-річний підліток, який перелазив через вагони країни-окупанта

image
5 Листопада 2019, 12:36
Поділитися:

У Броварах 15-річний юнак отримав 50 відсотків опіків тіла.

Працівники ювенальної превенції та слідчі Броварського району з’ясовують усі обставини події.
За попередньою інформацією, хлопець намагався перелізти через вантажний вагон на залізничному вокзалі міста.
По допомогу потерпілий самотужки звернувся до працівників станції, вони і викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу.

Наразі підліток знаходиться у медикоментозній комі, він отримав 50 відсотків опіків тіла. Згодом його буде перенаправлено до столичного опікового відділення.

Така інформація була оприлюднена правоохоронними органами на сторінці поліції Київської області.

 

Журналісти видання «AT BROVARY» спробували дізнатися трішки бульше деталей та з’ясували, що 04.11.2019 року надійшло звернення від лікаря приймального ввідділення Броварської клінічної лікарні про те, що на приймагольне відділення лікарні з залізничного вокзалу “Бровари” доставлено громадянина 2004-го року народження, з діагнозом “Термічний опік 50%”.
Було з’ясовано, що потерпілий навчається в Броварському професіному ліцеї на першому курсі, чому переліз через колії – невідомо.
В той час, коли перелазив через вагон вантожного потягу виник розряд електричного струму, силою розряду у 27 тис. вольт потерпілого було видкинуто на грунт, на ньому загорівся одяг. Побачивши колійних працівників станції, підбіг до них та попоросив, щоб йому надали допомогу, оскільки стався електричний розряд та на ньому загорівся одяг.
Працівники викликали швидку медичну допомогу. Після цього потерпілий був госпіталізований.


Також ми з’ясували, що потерпілий перелазив через вагон-цистерну. І що цікаво… Цистерна, як і всі інші, належали РФ, а саме ПАТ “ТРАНСФІН-М”, яке займається фінансовим лізингом залізничного та інших видів транспорту, а також обладнання і спецтехніки для залізничної галузі та зареєстроване в Москві.
Тому по даному випадку залишається відкритим два запитання. Навіщо, нехтуючи своїм життям, підліток поліз на вагон та що вагони країни-окупанта роблять на залізничній станції «Бровари»?

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed