В Броварах молдаванин на автівці з російською реєстрацією став винуватцем смертельної аварії (ВІДЕО)

image
5 Листопада 2019, 11:41
Поділитися:

5-го листопада близько 05:30 в м. Бровари трапилось ДТП за участі двох легкових автомобілів.

По вул. Київська, неподалік повороту на вул. Шевченка неподілили дорогу Daewoo Lanos та Peugeot 407 SW. По пошкодженням транспортних засобів можна тільки уявити собі, якої сили було зіткнення. За кермом Daewoo Lanos була жінка, яка трагічно загинула на місці аварії. Водія «Пежо» в тяжкому стані забрала карета екстренної медичної допомоги до Броварської клінічної лікарні.

 
Цікаво, що Peugeot 407 SW зареєстрований в РФ в Московській області.
На місці ДТП працюють слідчо-оперативна група, патрульна поліція.
Як повідомили виданню «AT BROVARY» в правоохоронних органах, автомобіль Daewoo Lanos під керуванням жінки-водія 1966 р.н. рухався в напрямку столиці. В цей час, рухаючись в бік Чернігова в Peugeot 407 SW, громадянин Молдови виїхав на зустрічну смугу. Причини такого трагічного маневру будуть з’ясовувати слідчі. 

 

Ну і, як наслідок, маємо одну загиблу людину, одну людину сильно травмовану, дві вщент розбиті автівки, великий затор в бік столиці в годину-пік та додаткову роботу для полісменів та медиків.
Шановні водії, наше видання звертається до громадян із закликом чітко та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в складних погодних умовах, не нехтувати елементарними правилами безпеки та бути взаємоввічливими.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed