у с. Жердове підліток зґвалтував 6-річну дівчинку?

image
4 Листопада 2019, 23:20
Поділитися:

Про надзвичайну подію «Трибуні Броварів» повідомили у філії «Броварська станція екстреної медичної допомоги».

«Екстрену» викликала мати дівчинки, мешканка с. Жердове,  2 листопада о 23 год. Жінка запідозрила з донькою неладне: дівчинка скаржилася на дискомфорт у зовнішніх статевих органах.

Поліції та медикам жінка повідомила про підозри у зґвалтуванні доньки 12-річним  хлопцем, який мешкає  неподалік.

Як  повідомив керівник філії «Броварська станція екстреної медичної допомоги» Максим Іонов, на запитання медиків дівчинка не відповідала, була «замкненою».

Із діагнозом «Підозра на зґвалтування»  «екстрена» госпіталізувала дівчинку в броварську лікарню та передала її до огляду гінекологу.

За інформацією Максима Іонова, після огляду спеціалістом даних про травмування в дитини зовнішніх статевих органів не виявлено.

Наразі інформацію про згвалтування неповнолітньої перевіряє поліція.

Читайте також:

Красилівський залицяльник-ґвалтівник визнав свою вину. Подробиці

Верховна Рада ухвалила закон про хімічну кастрацію педофілів та насильників

Проти суддівського свавілля: акція на підтримку зґвалтованої неповнолітньої

Протягом минулого тижня «екстрена» виїздила в Бровари на виклики 177 разів (район – 111).  Із них ектрених випадків було 144 (район –  92), невідкладних – 19 (13) та безрезультатних – 14 (6).

Так, 31 жовтня близько 11:30 у лікарню із опіками ІІ -го ступеня різних частин тіла госпіталізовано чоловіка. Постраждав він під час пожежі у квартирі, що сталася в Броварах на вул. С. Москаленка, 17.

Цього ж дня із  вул. С. Москаленка, 10 «екстрена» госпіталізувала в лікарню жінку, яка близько 16 год виплигнула із вікна 2-го поверху. Під час огляду лікарі переломів у потерпілої не виявили і вона повернулася додому.

В останній день жовтня у с. Погреби о 12: 17 нетверезий водій  наїхав на вагітну жінку. Потерпілу  із травмати середнього ступеня тяжкості госпіталізовано в лікарню. Небайдужі громадяни допомогли затримати горе-водія. Вагітній жінці в лікарні зробили кесарів розтин. Загроз життю матері та дитини немає.

У перший день листопада близько 16:30 трапився ще один наїзд а людину. Цього разу автівка наїхала  на робітника в с. Семиполки. Чоловіка також госпіталізовано в ББКЛ із травмати середнього ступеня тяжкості.

Читайте також:

Діти п’яні та з наркотичним передозуванням: підсумки святкування Дня Броварів

Бровари стали центром філії «Станція екстреної медичної допомоги»

На всі Бровари зосталось лише 4 бригади «екстреної» допомоги, – керівник медслужби

Приїде «екстрена» чи «невідкладна» – залежить від культури виклику хворих, – оперативно-диспетчерський відділ

Головне фото  – з інтернету

Джерело: Трибуна Бровари