Нагорода і звіт про витрачені кошти на оздоровлення дітей

image
4 Листопада 2019, 19:40
Поділитися:

На нараді 4 листопада Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук презентував присутнім почесну грамоту для відділу освіти та науки Бориспільської міської ради «За друге місце серед міст обласного значення у реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей в Київській області під час літньої оздоровчої кампанії у 2019 році. За високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери».

Нагороду передано Тетяні Павленко, начальнику міського управління освіти. Дану нагороду освітяни отримали вперше за час проведення оздоровчої кампанії.

«Скоординувавши можливості міського бюджету та батьків, ми оздоровили наших дітей. Окремо хочу подякувати Липовецькій Надії Олександрівні, яка є координатором з питань оздоровлення та організовувала цей процес. Також хочу відмітити депутатський корпус та подякувати за виділені кошти», — прокоментувала Людмила Пасенко, заступник міського голови. 

За її словами, за літню кампанію оздоровлення використано 463 тис. 313 грн бюджетних надходжень. Загальний показник оздоровлення діток у Борисполі становить 78,4 %. За кошти міського бюджету на оздоровленні побували 100% незахищених категорій малих бориспільців. Завдяки тісній співпраці із службою у справах дітей Київської області за обласні надходження додатково оздоровлено ще 60 осіб. Також оздоровлено 101 дитину, що перебуває на диспансерному обліку в міському КНП «ЦПМСД» та КНП «ББЛІЛ».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама