Броварські поліціянти затримали викрадачів автомобіля

image
4 Листопада 2019, 16:39
Поділитися:

Правоохоронці Броварщини затримали по гарячих слідах викрадачів автівки, які, окрім заволодінням машини, побили автовласника. Подія сталася у смт. Калинівка, що в Броварському районі.

За повідомленням пресслужби поліції Київської області, четверо молодиків побили чоловіка, відібрали в нього ключі та заволоділи автомобілем. На території Київщини поліція ввела план «Перехоплення».

За допомогою камер вуличного відеоспостереження, кримінальна поліція Броварського району по гарячих слідах затримала трьох нападників. На викраденому авто підозрювані прямували в с. Княжичі. Наразі автівка вилучена та направлена на штрафмайданчик. Також поліція вилучила у нападників автомобіль BMW та мікроавтобус, на якому вони прибули на місце злочину.

«Молодикам повідомлено про підозру. Тривають заходи щодо затримання четвертого зловмисника. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Тривають слідчі дії», − йдеться у повідомленні.

Фото ‒ пресслужба Національної поліції

Читайте також:

Оперативники затримали викрадачів авто під час спроби його продати
Перевозите дітей без автокрісла? Готуйтесь сплатити штраф
«Зимовий» швидкісний режим запровадили на сімох автошляхах Києва

Джерело: Трибуна Бровари