Південний міст столиці відкрито для руху після капремонту

image
4 Листопада 2019, 14:11
Поділитися:

Рух Південним мостовим переходом повністю відкрито після завершення ремонтних робіт, повідомляє пресслужба «Київавтодор» у соцмережі FB.

«Капремонт деформаційних швів раніше майже не проводили. Тому доводиться виконувати масову заміну у такий короткий термін. 27 швів замінили протягом останніх 5 років. Всього ж на естакадній частині 46 швів. Ці металеві конструкції рятують споруду від температурних розширень»,− йдеться у повідомленні.

Зазначається, що роботи по заміні деформаційних швів могли б проводити швидше, якби на час ремонту рух повністю перекривали. Але через відсутність інших мостів у південному напрямку такі обмеження неможливі.

Також у «Київавтодорі» попередили про можливі затори на мосту через велике навантаження на споруду: пропускна спроможність мосту складає 18-20 тис. авто на добу, реальне навантаження перевищує проєктне майже у 6 разів − до 110 тис авто за добу.

«Поліпшити транспортну ситуацію на Південному мостовому переході може будівництво нової інженерної споруди на південь від Києва», − підкреслили в компанії.

Головне фото ‒ з мережі інтернет

Читайте також:

Метро «Золоті ворота» з 30 жовтня закриватимуть на вхід
Маршрутки «Київ – Бровари» зупинятимуться на новому автовокзалі за 300 м до метро. ПРОЄКТ ТРЦ
Рада збільшила штрафи за перевантажені «фури» на дорогах

Джерело: Трибуна Бровари