Соціальні працівники Броварів приймали вітання з професійним святом від керівництва міста

image
4 Листопада 2019, 12:19
Поділитися:

01.11.2019, напередодні професійного свята, приймали вітання працівники Броварського міського територіального центру соціального обслуговування. Слова щирої подяки за відданість обраній справі висловив колективу територіального центру міський голова Ігор Сапожко зазначивши, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.

 

Працівник соціальної сфери – це не тільки професія, це спосіб життя, стан душі, важка праця сповнена гуманізму, співчуття, людського тепла й милосердя. Кожен з працівників територіального центру щоденно проявляє душевну щирість, теплоту, милосердя, вшановуючи своїх підопічних щирим, добрим словом, надаючи посильну допомогу – роблять все можливе, щоб люди відчували себе потрібними і захищеними.

 
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі Ігор Сапожко вручив Подяки соціальному робітнику Груздєвій Катерині Олексіївні, яка працює у терцентрі вже 26 років та Сидоренку Валерію Петровичу – водію територіального центру, а також передав Почесну грамоту Київської обласної ради соціальному працівнику Гаращенко Людмилі Володимирівні. Урочистості продовжились святковим концертом вихованців зразкової студії естрадного співу “Акварелі” ДЕНЦ «Камелія», колективу “Сузір”я” Броварського міського клубу, за сприяння відділу культури Броварської міської ради та міського культурного центру.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed