Графік засідань постійних депутатських комісій до чергової сесії БМР

image
4 Листопада 2019, 10:12
Поділитися:

В рамках підготовки до 64-ї чергової сесії з 12 по 20 листопада 2019 року засідатимуть постійні депутатські комісії. Саме засідання чергової сесії заплановане на 28 листопада о 10-00 годині у сесійній залі Броварської міської ради. Всього на розгляд депутатів винесено 34 питання.

У вівторок, 12 листопада, о 13:00 відбудеться засідання постійної комісії з гуманітарних питань.

Перелік питань:

(12) Про внесення змін до додатку 1 міської комплексної Програми підтримки сім’ї та захисту прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» до 2022 року. Доповідає: Теплюк Л.М. – начальник служби у справах дітей.
(13) Про внесення змін до міської програми «З турботою про кожного» на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07. Доповідає: Петренко А.І. – начальник управління соціального захисту населення.
(14) Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради від 26.09.2019 р. № 1574-61-07 «Про затвердження міської Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів м. Бровари на 2019 рік». Доповідає: Петренко А.І. – начальник управління соціального захисту населення.
(15) Про внесення змін до Статуту закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Барвінок» Броварської міської ради Київської області. Доповідає: Мельник О.М. – начальник управління освіти і науки.
(16) Про зміну назви Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Броварської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції. Доповідає: Мельник О.М. – начальник управління освіти і науки.

Наступного дня, 13 листопада, о 10:00 засідатиме постійна комісія з питань регламенту, правопорядку, депутатської етики та інформаційної політики.

Перелік питань:

(29) Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 07.06.2012 №666-21-06. Доповідає: Бабич П.І. – секретар міської ради.
(30) Про добровільне дострокове складення депутатських повноважень депутата Броварської міської ради Київської області VII скликання Берестового О.І. Доповідає: Бабич П.І. – секретар міської ради.
(31) Про добровільне дострокове складення депутатських повноважень депутата Броварської міської ради Київської області VII скликання Іллюхіна С.М. Доповідає: Бабич П.І. – секретар міської ради.
(32) Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік. Доповідає: Загуменний М.В. – начальник управління економіки та інвестицій.

14 листопада о 09:00 відбудеться постійна комісія з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства та благоустрою.

Перелік питань:

(1) Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(2) Про затвердження мінімального розміру місячної орендної плати за один квадратний метр загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території міста Бровари на 2020 рік. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(3) Про безоплатне прийняття квартири № 60 в житловому будинку по вул. Петлюри Симона, 16-Г у комунальну власність територіальної громади м. Бровари. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(4) Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Бровари та призначення балансоутримувача безхазяйного пробивного колодязя. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(5) Про внесення змін до рішень Броварської міської ради Київської області 28.02.2019 № 1273-53-07, від 11.04.2019 № 1329-54-07, від 29.03.2018 №873-39-07. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(6) Про передачу трансформаторної підстанції та об’єктів електропостачання у власність ПрАТ «Київобленерго». Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(7) Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(8) Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(9) Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари з балансу управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(10) Про передачу в оренду комунального майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади м. Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району Київської області. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.
(11) Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 11.04.2019 № 1335-54-07 та затвердження Додаткової угоди. Доповідає: Маковський В.М. – начальник управління з питань комунальної власності та житла.

15 листопада о 09:00 питання розглядатиме постійна комісія з питань земельних відносин, будівництва та архітектури.

Перелік питань:

(17) Про внесення змін до Детального плану території VI житлового району. І етап. Схема планування території (із змінами). Доповідає: Батинчук С.М. – начальник управління містобудування та архітектури, головний архітектор міста.
(18) Про припинення права користування земельними ділянками, затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у користування, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою, припинення дії договорів оренди земельних ділянок, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(19) Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(20) Про продовження дії та термінів укладення договорів про встановлення особистих строкових сервітутів, припинення дії договорів про встановлення особистих строкових сервітутів. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(21) Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок громадянам у власність, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(22) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(23) Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(24) Про відмову у наданні дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(25) Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого продажу у власність. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(26) Про продаж земельної ділянки. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(27) Про затвердження договорів, що посвідчують право користування та право власності на земельні ділянки. Доповідає: Гудименко Л.М. – начальник відділу земельних ресурсів.
(28) Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.12.2015 р. № 08-02-07. Доповідає: Бабич П.І. – секретар міської ради.

В середу, 20 листопада, о 09:00 засідатиме постійна комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Перелік питань:

(12) Про внесення змін до додатку 1 міської комплексної Програми підтримки сім’ї та захисту прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» до 2022 року. Доповідає: Теплюк Л.М. – начальник служби у справах дітей.
(13) Про внесення змін до міської програми «З турботою про кожного» на 2018- 2020 роки», затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07. Доповідає: Петренко А.І. – начальник управління соціального захисту населення.
(14) Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради від 26.09.2019 р. № 1574-61-07 «Про затвердження міської Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів м. Бровари на 2019 рік». Доповідає: Петренко А.І. – начальник управління соціального захисту населення.
(33) Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 28.02.2019 №1317-53-07 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Бровари на 2019 рік». Доповідає: Загуменний М.В. – начальник управління економіки та інвестицій.
(34) Про затвердження переліку проектів – переможців відповідно до рішення Броварської міської ради від 22.12.2016 № 455-23-07 «Про затвердження міської програми «Громадський бюджет в місті Бровари на 2017 – 2020 роки».

Головне фото – Трибуна-Бровари

Читайте також:

28 листопада відбудеться чергова сесія Броварської міськради

 

Джерело: Трибуна Бровари