Як у Києві борються з незаконними оголошеннями

image
4 Листопада 2019, 09:13
Поділитися:

У жовтні 2019 року було виявлено та «заблоковано» 504 номери телефонів, що вказані на незаконно розміщених оголошеннях на зупинках та стовпах.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаю, як це працює: на номер телефону, що зазначений в оголошені, безперервно здійснюються дзвінки із інформуванням про порушення Правил благоустрою та зобов’язання негайного усунення порушень. Автододзвін здійснюється безперервно до моменту усунення рекламодавцем порушення та сплати штрафу до міського бюджету у розмірі до 1700 гривень, – написав Тарас Панчій.

За його словами, запроваджена у 2018 році Департаментом міського благоустрою програма «StopSpam» задля боротьби із розклеювачами незаконних оголошень, показала свою ефективність.

– Оголошень стало значно менше. Лишилися ті оголошення, які ще не встигли внести до програми. Усі рекламодавці, хто перевірили на собі дієвість даної програми, розповсюджують свою рекламу в іншому форматі, – констатував Тарас Панчій. 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ