Навігатор на 4-те листопада: куди піти у Києві

image
4 Листопада 2019, 07:34
Поділитися:

Для вечора понеділка ми підготували добірку цікавих та корисних подій. Сьогодні на вас чекають лекції про зв’язок стресу та ваги, поширене жіноче захворювання, концерт української пісні від бандуристів та вистава для дорослих “Бійцівський клуб”.  

Стрес та метаболізм. Як контролювати звіра всередині нас?

Чи помічали ви, що у період стресу хочеться їсти все підряд? А потім неможливо стабілізувати вагу ні дієтами, ні фізичними вправами. Вага стоїть і з’являється «стресовий животик»?  Різко набрати зайві кілограми під час переживань допомагає гормон стресу кортизол. Він стимулює метаболізм жирів і вуглеводів і підтримує необхідний рівень цукру в крові. Якщо гормону буде забагато, людина стане їсти більше, організм буде виробляти менше тестостерону і тіло почне спалювати менше калорій. Як же приборкати цього звіра всередині нас розповість Станіслав Кравчук.

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub ,вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 

Національна капела бандуристів України ім Г.Майбороди

Концерт циклу «Вечори української музики.  Спадщина і сучасність» «Хай зазвучить струна жива…». Виконує  Національна заслужена капела бандуристів України 
імені Г.І. Майбороди. В програмі: україснькі народні, стрілецькі, повстанські та авторські пісні. 

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, вул. Володимирський узвіз, 2
Вартість квитків: 70-350 грн.
 
Вузлик на пам’ять- все про фіброміому

За даними мед. статистики – фіброміома матки виникає у кожної третьої жінки, старшої 35 років. Що ж таке фіброміома і як запобігти її появі – дізнаєтесь на лекції гінекологині Виктория Бугро «Вузлик на пам’ять- все про фіброміому» Зокрема ви почуєте: «де, чому, коли, як?» – все про причини виникнення та діагностику міом (лейоміом/фіброміом), «як жити далі?» – доступно про лікування і запобігання – сучасні стратегії ведення пацієнтом із фіброміомами.

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub ,вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 

Бійцівський клуб

Чума ХХІ сторіччя – це власне життя, що перенасичене «білим шумом»: неконтрольованими інформаційними потоками, швидкістю подій та їхньою виключною дешевиною.
Справжня бійка без правил – єдиний шлях до самопізнання та просвітлення. Бійка повертає чоловіка до базових знань про себе та світ навколо. Світ, де тиражуються наші ж віртуальні копії й так важко зрозуміти, котра з них – оригінал. А тому тільки власний біль і робить людину насправді живою.

Коли: о 19.00
Де: Театр “Актор”, вулиця Велика Житомирська, 40
Вартість квитків: 80-130 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ