Мазут із Чорнобильської АЕС утилізує ТОВ «РЕИ Бровари» за 1 копійку

image
3 Листопада 2019, 19:01
Поділитися:

За результатами тендера, ДСП «Чорнобильська АЕС» Державного агентства з управління зоною відчуження 18 вересня  уклало угоду з ТОВ «РЕИ Бровари» про послуги з утилізації 582 т топкового мазуту з котельні, повідомляють «Наші Гроші», посилаючись на відомості системи «Прозорро». 

На тендер прийшли дві фірми – «РЕИ Бровари» із ціною 15 тис. грн. і ПП «Юреко» із ціною 26 тис. грн. Під час аукціону обидва учасники знизили ціну до 1 коп. Відтак ціна угоди майже у 3 млн разів нижча за очікувану вартість закупівлі у 29 тис. грн.

Вінницький суперник «Юреко» британської компанії «Сільвірія Альянс» подав пропозицію на годину раніше від «РЕИ Бровари», тому його розглянули першим. Однак відхилили через відсутність свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ і документу про повноваження підписанта.

Замовник уклав угоду з «РЕИ Бровари» на 1 коп, повідомляється у системі «Прозорро».

Фірма «РЕИ Бровари» («reenergy») надає послуги у сфері поводження з небезпечними відходами. Її власник – київський адвокат Геннадій Говоруха, якому спільно з Миколою Панчуком належать ТОВ «РЕИ» і КП «Гребінківський комбінат комунальних послуг». Говоруха та Пінчук пов’язані з ТОВ «Фелікс Енерджи Груп», ТОВ «Фелікс Енерджи», ТОВ «Фелікс Трейд», ТОВ «ФТранс», ТОВ «Українська біогазова компанія», ТОВ «Втормаг», які займаються в Броварах опаленням соціальних об’єктів і поводженням із відходами.

До 20 листопада 2019 року ТОВ «РЕИ Бровари» має зібрати й утилізувати 582 т топкового мазуту М-100, який зберігається в ємностях на території виробничо-опалювальної котельні «ЧАЕС».

Головне фото ‒ з мережі інтернет

Читайте також: 

Дихати і вижити: екодесант на сесії міськради проти забруднення повітря

«Фелікс Енерджи»: унікальну земельну ділянку віддають без конкурсу одній компанії

Андрієвський вимагає перевірити — хто забруднює повітря вулиці Симоненка

Монополію на постачання теплової енергії місту намагаються передати у приватні руки

Джерело: Трибуна Бровари