«Музика – це любов, любов – це музика»

image
4 Березня 2019, 21:41
Поділитися:

28 лютого 2019 року в приміщенні глядацького залу Сквирської дитячої школи мистецтв відбувся традиційний концерт викладачів до дня закоханих «Музика – це любов, любов – це музика» та виставка художніх робіт.

Усі любителі мистецтва мали змогу поринути в безмежний світ творчості.

У виконанні викладачів школи прозвучали твори класичного, сучасного жанрів, твори українських та зарубіжних композиторів, які в певні періоди були шлягерами. Дуже приємно, що допомагали у цьому випускники школи Андрій Пікалов, Юлія Перегудова, Софія Чепіль та діти викладачів Анна Безродних, Назар Вільхівський та Олександра Журбенко, які несуть любов у своєму серці та творчості.

Найщиріші побажання керівнику та викладачам школи прозвучали від запрошених почесних гостей концерту: першого заступника голови Сквирської райдержадміністрації Петрусевич Ірини Олександрівни та головного спеціаліста відділу культури Сквирської райдержадміністрації Іванько Оксани Станіславівни, яка від імені начальника відділу культури Центило-Гіптенко Олесі Леонідівни, висловила та вручила директору школи мистецтв Горкуші Олені Володимирівні Подяку за креативність та творчий підхід до виконання свого професійного обов”язку та за підготовку і проведення концерту.

Мистецтво багатогранне, і якщо хоча б одна з «граней» Вас зацікавила – ви творча людина. Слухайте музику, звертайте увагу на прекрасне, любіть і будьте любимі!

Джерело: Сквира.info