У Києві планують перекривати рух вантажівок містом з ранку до вечора

image
2 Листопада 2019, 12:07
Поділитися:

Найближчим часом у столиці планують перекрити рух вантажних автомобілів містом з 07:00 до 20:00 згідно з Рішенням КМР від 22.05.2013 «Про деякі заходи щодо впорядкування руху вантажних автомобілів у м. Києві».

Такою інформацією про наміри поділився начальник Інспекції з паркування Києва Дмитро Рахматуллін.

– Рух транзитних вантажних автомобілів територією міста буде дозволено з 20:00 год до 07:00 год лише по просп. Бажана, Південному мостовому переходу через р. Дніпро, Столичному шосе, вул. Академіка Заболотного, площі Одеській, Великій Кільцевій дорозі, просп. Академіка Палладіна, вул. Міській, Гостомельському шосе, Новій дорозі, просп. Мінському, площі Тараса Шевченка, вул. Полярній, вул. Богатирській, площі Тульській та ін., – пояснив Рахматуллін.

Як зауважив Рахматуллін, таке рішення не лише дозволить покращити екологічну ситуацію в Києві, а й забезпечить розвантаження вулично-дорожньої мережі шляхом зменшення кількості вантажних транспортних засобів, що своєю чергою сприятиме створенню додаткового простору для руху пасажирського транспорту загального користування та підвищення рівня пропускної спроможності вулиць та доріг столиці, допоможе мінімізувати виникнення заторів (особливо з погіршенням погодних умов), покращити рівень регулярності пасажирських перевезень.

– Наразі інформуємо водіїв, що прямують вантажівками до Києва, коли вони зможуть проїхати столицею. Також інформуємо різні інстанції та організації, які мають відношення до регулювання транспортних питань, – пише Дмитро Рахматуллін.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ