В Броварах відбулося змагання ланок ГДЗС серед підрозділів Київської області (ВІДЕО)

image
1 Листопада 2019, 19:43
Поділитися:

1 листопада у Броварському районі Київщини відбулися фінальні змагання серед підрозділів Київської області на кращу ланку газодимозахисної служби.

 

Основною метою змагань стало підвищення знань основних положень керівних документів по ГДЗС, боєздатності та вдосконалення професійної майстерності особовим складом газодимозахисної служби щодо роботи в апаратах «Драгер», «АУЕР» та правил роботи в них. Не менш важливою задачею було перевірити якість організації ГДЗС і підготовки газодимозахисників в пожежно-рятувальних підрозділах області.

 

Після урочистої програми відкриття змагань особовий склад готувався до проведення огляду бойового одягу, спорядження та екіпіровок ланок.

 

В фінальну частину, після проведення відбіркових етапів, потрапили одинадцять кращих команд. Змагання були цікавими та насичені гострою боротьбою.

 

Переможці розподілились наступним чином: перше місце посіли газодимозахисники Броварського району, друге – рятувальники Вишгородщини та бронзу здобули вогнеборці Іванківського району.

 

Нагородження команд-переможців провів начальник Головного управління ДСНС України у Київській області Василь Слободяник. Всі переможці отримали сертифікати на придбання цінних подарунків.

ГУ ДСНС України у Київській області

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed