Закінчився чемпіонат України з гирьового спорту серед школярів

image
1 Листопада 2019, 16:22
Поділитися:

Закінчився чемпіонат України з гирьового спорту серед школярів загальноосвітніх шкіл і ДЮСШ, який відбувся у м. Борисполі під патронатом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Змагання проводилися в Бориспільській ДЮСШ, в них взяли участь майже 200 учасників з 12 регіонів України.

Командну перемогу виборола потужна команда ДЮСШ м. Близнюки Харківської області. На другому місці школярі недільних шкіл УПЦ м. Запоріжжя, на третьому — команда вихованців Бориспільської ДЮСШ у вправі довгий цикл, а з двоборства бронзовими призерами стали гирьовики клубу « АртСпорт» с. Білогородка Києво-Святошинського району.

Команда Бориспільської ДЮСШ теж не «загубилася» на змаганнях: у двох чемпіонатах, з довгого циклу та двоборства, були показані наступні результати і завойовані медалі у відповідних вікових та вагових категоріях: дворазовий чемпіон Черняк Юрій — 1 місце у довгому циклі (ДЦ) 153 підйоми та 1 місце (525 балів) у двоборстві, Єкимовська Вікторія — 1 місце у ДЦ, Захарченко Арсеній — 2 місце у ДЦ та 1 місце з двоборства. Бронзовими призерами стали Дорошець Андрій, Григоренко Тарас та Євтушенко Владислав.

Також особисті рекорди поновили Черняк Станіслав, Жук Віталій та Артем Перехрест.

Змагання відбулися завдяки злагодженій роботі колективу та керівництва Бориспільської ДЮСШ, допомозі благодійного фонду «Країна мрій» (засновник Борисенко В.К.) та ПРАТ «Агробудмеханізація» (голова правління Шалімов І.В.)

Вітаємо команду Бориспільської ДЮСШ з ІІІ командним місцем у двоборстві!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама