У Києві та Київській області триває реєстрація на проєкт підтримки ветеранів АТО

image
1 Листопада 2019, 15:04
Поділитися:

Міжнародна організація з міграції продовжує роботу над проєктом Життя після конфлікту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей». Проєкт фінансується Європейським Союзом, виконавчий партнер – громадська організація Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL.

Мета проєкту – сприяти в наданні допомоги ветеранам конфлікту на сході України та їхнім родинам задля ефективної реінтеграції до цивільного життя, активної участі в соціально-економічному розвитку громад.

У рамках програми ветерани Київщини відвідають дводенні бізнес-тренінги. За результатами захисту бізнес-планів учасники зможуть отримати гранти від Міжнародної організації з міграції для розвитку підприємництва.

«Дізнався про проєкт на підтримку власної справи для ветеранів АТО у Veteran Hub. Заповнив заявку, пройшов дводенне навчання, отримав багато корисної інформації і в результаті успішно захистив бізнес-план. За допомогою 3D-принтера, що отримав планую виготовляти на замовлення ексклюзивні товари», – розповідає учасник проєкту Олександр Царук.

Нагадуємо, якщо Ви мешкаєте у Києві чи Київській області, маєте посвідчення учасника бойових дій, а головне — хочете започаткувати, або вже розвиваєте власний бізнес, у Вас є можливість отримати грант (до 1 000 євро) на закупівлю обладнання для власної справи. Участь у проєкті безкоштовна.

Заповнити анкету можна за посиланням: http://bit.ly/ГрантиВетеранам

Детальна інформація на сайті: http://iom.org.ua/ua/granty-na-rozvytok-samozaynyatosti-dlya-veteraniv-z-kyyivskoyi-dnipropetrovskoyi-ta-lvivskoyi

Місце проведення: м. Київ

Контактна особа: Михайло Чорний – 0962431089; Олег Озарко – 0681911084

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація