5 березня в Броварах безкоштовно виступить Національний академічний оркестр народних інструментів

image
4 Березня 2019, 16:02
Поділитися:

Інформацію про цю культурну подію розміщено на сайті Броварської міської ради.

Як зазначено на сайті, Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) виступить у вівторок,  5 березня о 16 год у МКЦ «Прометей».

На сайті зазначають, що святковий концерт приурочено до Міжнародного жіночого дня. На культурній події обіцяють чудову музику та гарний настрій.

12 квітня 2019 р. Національний академічний оркестр народних інструментів відзначатиме відразу два ювілеї: НАОНІ виповнюється 50 років, а його незмінному керівнику протягом 35 років – народному артисту України, лауреату Національної премії ім. Т.Шевченка Віктору Омеляновичу Гуцалу – 75 років. Із цих приводів 12 квітня у Національній опері України відбудеться концерт.

НАОНІ – бажані гості музичних фестивалів та багаторазові лауреати престижєних конкурсів. В історії колективу – 7 перемог у популярному шоу «Битва оркестрів» та абсолютне лідерство за кількістю голосів.

НАОНІ зіграно понад 5 000 концертів по всьому світу. У 2017 році НАОНІ яскраво відкривало Евробачення. Незвичайний музичний колорит надають оркестру ансамблі сопілкарів, троїстих музик, бандуристів, виконавців на зозульках.

Фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари