У дарничан попросили подати теми для консультацій влади і громади

image
29 Жовтня 2019, 18:31
Поділитися:

Влада району запросила мешканців Дарницького району надіслати свої теми для обговорення на консультаціях з громадськістю у 2020 році.

Які питання є актуальними й потребують дискусії, які проблеми слід вирішити, з чим не згодна громада – про це треба написати листа у райадміністрацію. Надати пропозиції щодо проведення консультацій з громадськістю у форматі публічного обговорення у 2020 році можна на електронну адресу: [email protected].

– Запрошуємо Вас долучитися до публічних громадських обговорень з актуальних питань життєдіяльності Дарницького району,  звертається РДА до мешканців. Консультації з громадськістю проводяться задля залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про роботу РДА, а також для досягнення прозорості діяльності органів влади.

Крім того у РДА нагадують, що проведення консультацій з громадськістю має налагоджувати системний діалог органів влади з громадою, підвищувати якість прийнятих рішень з важливих питань з урахуванням громадської думки, створенню умов для  громадян у розробці проектів таких рішень.

Нагадаємо, що у Києві існує більше 20-ти механізмів участі: міські слухання, громадські ініціативи, органи самоорганізації населення, Громадський бюджет та багато інших. Щопонеділка Центр комунікації та інформації буде знайомити киян з одним з елементів участі більш детально. Нині киянам нагадують, чим корисні громадські слухання.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ