Потенціал Києва представлять на найбільшому в світі туристичному ярмарку

image
29 Жовтня 2019, 12:44
Поділитися:

Делегація Києва, до якої увійдуть представники міської адміністрації, на чолі із заступницею голови КМДА Мариною Хондою, відвідає одну з найбільших у світі туристичних виставок World Travel Market London 2019, яка проходитиме у столиці Великої Британії з 4 по 6 листопада.

Про це йдеться у Розпорядженні КМДА № 1850 від 23 жовтня 2019 року.

З метою представлення туристичного потенціалу м. Києва та участі у міжнародній туристичній виставці World Travel Market London 2019, відрядити у м. Лондон (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії) у період з 03 по 06 листопада 2019 року Хонду Марину Петрівну заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань з питань здійснення самоврядних повноважень, – йдеться у Розпорядженні.

Згідно з документом, Лондон також відвідають заступниця начальника відділу міжнародних зв’язків апарату КМДА Марія Адомайтіс та заступниця начальника Управління – начальниця відділу організації туристичної діяльності Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Фінансування поїздки Марини Хонди та Марії Адомайтіс відбудеться за рахунок апарату КМДА, а Марини Радової – за рахунок Управління туризму та промоцій.

По завершенні відрядження Марина Хонда має представити меру Віталію Кличко письмовий звіт про результати відвідин туристичного форуму.

Довідка. World Travel Market (WTM) – 3-денний захід індустрії подорожей з 1980 року вважається однією з найбільших подій у туристичному світі. Щорічно збирає професіоналів галузі відпочинку і туризму зі 180 країн світу.

Тематика виставки охоплює близько 38 секторів туристичного бізнесу – від пакетних турів до екстремального відпочинку, а число її безпосередніх учасників досягає 50 тисяч.

Виставкові стенди WTM поділені за регіональним принципом на кілька великих секторів: Африка, Північна і південна Америки, Азія, Європа, Близький Схід, Великобританія і Ірландія, а також загальний розділ Global Village. Окремі майданчики присвячені експозиції техніки – Travel Tech Show та кулінарній тематиці.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ