Злісні прогульники: хто не ходить на сесію Київради

image
29 Жовтня 2019, 10:28
Поділитися:

Нинішня осінь виявилася щедрою на прогули у Київраді. Чому столичні депутати ігнорують інтереси своїх виборців?

Головна інтрига нинішнього тижня: чи зберуться депутати на сесію, яка має відбутися 31 жовтня?

Нині у Київраді вже усвідомлюють: «гра у піжмурки» може призвести до зриву бюджетного процесу на рівні столиці.

Відчуваючи свою відповідальність перед киянами, депутати минулого тижня все-таки спромоглися провести сесію на Хрещатику, 36. У момент відкриття засідання у залі Київради не було близько пів сотні депутатів.

Рекордсмени з прогулювань – члени «Київської команди»: з цієї групи на сесії бачили лише Ольгу Балицьку. Лідер «команди» Сергій Гусовський не приховує своєї співпраці з членом парламентської фракції «Слуга народу» Олександром Ткаченком, який мріє про крісло глави КМДА.

Доволі кумедною виглядає ситуація у фракції Київради «Самопоміч», яка нараховує аж… двох депутатів: із них на осінній сесії «засвітилася» лише Наталія Манойленко.

Як показує аналіз, президентські і парламентські перегони «аукнулися» на діяльності Київради, яка не могла зібратися протягом п`яти місяців. Коли наступила осінь-2019, столичні депутати двічі не могли зібратися на сесію – 12 і 19 вересня.

План провалився: «Слуга народу» не зміг зірвати сесію Київради

Депутатську бездіяльність спровокували чутки про дострокові вибори мера та Київради, які планували провести на початку грудня.

Масла у вогонь підлила пропрезидентська фракція «Слуга народу», яка ухвалила у першому читанні новий проєкт закону про столицю.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ