Кияни можуть пройти обстеження здоров’я у відділеннях пошти: адреси

image
28 Жовтня 2019, 17:37
Поділитися:

Кияни мають змогу перевірити стан здоров’я у рамках проєкту «Лікар у Вашому домі». Минулого тижня здійснено 1243 обстеження, а загалом від початку дії проєкту – 104 002 обстеження.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У рамках проєкту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі» в усіх районах столиці. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла.

– За результатами обстежень минулого тижня у 775 киян виявлено надмірну вагу, у 563 – підвищений артеріальний тиск, у 313 – високий рівень цукру крові, у 496 – високий рівень холестерину, – розповів Микола Поворозник.

Окрім того, минулого тижня здійснено 64 виїздів мультидисциплінарних бригад, до складу яких входять лікар і медсестра первинної ланки, вузькопрофільні спеціалісти. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до киян, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Цього тижня обстежитися можна за такими адресами:

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ