Навігатор на 28 жовтня: куди піти у Києві

image
28 Жовтня 2019, 07:54
Поділитися:

Цей тиждень – особливий. Кінець жовтня, початок шкільних канікул, святкування Гелловіну. Цей тиждень вартий того, щоб починати його цікаво! Ми, як завжди, допомагаємо.

Казковий трамвайчик. Осінні читання на Контрактовій площі

З 28 жовтня, з початком  шкільних канікул ,маленьких киян віком від 3 до 10 років запрошують до Казкового трамвайчика на різноманітні книжкові розваги.

Співробітники головної дитячої Національної бібліотеки України підготували нові цікаві книжки, осінні віршики, загадки, настільні ігри, забавки, лялькові вистави, вигадали нові майстер-класи і навіть створили спеціальні бібліотечні коломийки, щоб співати усі разом.
​Кількість місць у трамвайчику для комфортного перебування у ньому – не більше 25 дітей. Тому вхід до трамвайчика здійснюється за попереднім записом.

Коли: з 11 до 12 години, з 12 до 13 години.
Де: трамвай стоятиме на зупинці «Контрактова Площа» на Подолі.

 

Студентські мандрівки. Як почати подорожувати без грошей?

 

Безвіз відкрив можливості подорожувати, але багато хто так і не знає де і як шукати чи організувати дешеві тури. Як зробити, щоб подорож відкривала нові горизонти – розкажуть на лекції.

Також про можливості безкоштовно подорожувати для молоді. Про програми, стажування та школи, які дозволяють поєднувати подорожі, навчання та розваги. Про те, що таке дуже сміливі подорожі: автостоп, каучсерфінг та пригоди. Також спікер розкаже, як побачити півсвіту та зберегти своє здоров’я.

Коли: 19:00
Де: Dialog Hub (вул. Володимирська, 43)
Вхід вільний. Реєстрація за посиланням.

 

Інститути просторового розвитку міст. Кейси Вінниці, Києва та Львова

Про внутрішню кухню нових інститутів розвитку міст та власний досвід роботи в них розкажуть 3 спеціаліста з трьох міст: Вінниці, Києва та Львова. 

Якщо місто й досі користується застарілим механізмом створення публічних просторів, за справу беруться професіонали і створюють комунальні підприємства нового типу. Так на ринок виходять проапгрейджені інститути просторового розвитку aka комунальні підприємства. Яка їхня роль? Та як створити ефективну міську структуру?, – на ці питання спробують відповісти на події.

Після виступів — дискусійна панель.

Коли: 19:00 
Де: Urban Space 500 (вул. Бориса Грінченка, 9)
Вхід вільний, проте організатори просять зареєструватися.

 

Психологія голосу. Лекція від мовного стиліста

Лекція від мовного стиліста Анастасії Фем. Вона розкаже, як мова людини відображає його місце проживання, статус, рід діяльності, вік і дохід.

– Я розберу вашу мову на складові – голос, паузи, інтонацію, тембр, темп, лексику. Я розповім, як звучить невпевнена людина. Або той, хто з вами нечесний. Або той, хто хоче налагодити з вами контакт. Я навчу слухати між рядків. Я відкрию секрети мовної привабливості. Я дам інструменти саморегуляції і впливу на стан оточуючих.

Коли: 19.00 – 20:30
Де: Creative Women Space (Михайлівський провулок, 9б)
Вартість: 350 грн.

 

Креативні Війни: блокчейн і криптовалюта

 

У столиці влаштують “Креативні Війни” на тему “Блокчейну і криптовалюти”. Перший раз – без членів журі, щоб протестувати формат.

Організатори пояснюють правила події так: “Ми ділимо на місці людей на команди в рандомном порядку, всім командам ми даємо завдання у вигляді завдання вигаданої компанії (ви також можете придумати найманого цієї компанії). Далі всім дається півтори години на те, щоб представити своє креативне рішення даної задачі (це може бути івент, відео, інфопривід, пост, що-небудь) у вигляді презентації”.

Відповідно, краще приходити з ноутбуком.

Коли: 19:07
Де: NAU HUB (вул. Гарматна, 53)
Реєстрація безкоштовна, але обов’язкова.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ