З 24-го жовтня в Броварах розпочато опалювальний сезон

image
25 Жовтня 2019, 01:49
Поділитися:

З 24-го жовтня 2019 року в Броварах розпочинається повноцінний опалювальний сезон.
Про це стало відомо з розпорядження міського голови, яке було оприлюднене на офіційному сайті Броварської міської ради та звучить так:

«Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі пункту 7.9.4 «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71 з метою своєчасного і стабільного забезпечення населення, об’єктів соціально-культурного призначення та інших підприємств, установ та організацій в місті Бровари тепловою енергією в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, а також у зв’язку з прогнозним зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 оС протягом трьох діб:

Розпочати з 24  жовтня 2019 року опалювальний сезон на об’єктах житлового фонду,  соціально-культурної сфери міста та адміністративних будівлях, установ та організацій у місті Бровари.
Керівникам КП «Броваритепловодоенергія» Краснощок О.В., ОСББ  «Соборна,8», ОСББ «Декабристів, 44», ОСББ «Незалежності,17», ОСББ «Симоненко, 113-А», ОСББ «Київська-261», ОСББ «Меркурій-2003», ДП «Житло» ОП «Броварипромжитлобуд», ЖЕС ПрАТ БЗСК,  ЖКГ ТОВ «Броварський ЗБК», ТОВ «Житло Уют Сервіс» забезпечити пуск котелень та подачу теплоносія на  об’єкти житлового фонду, соціально-культурної сфери міста та адміністративні будівлі, установ та організацій.
Начальнику Броварського відділення АТ «Київоблгаз»  Недяку А.П. забезпечити подачу газу необхідних параметрів для роботи котелень:  КП «Броваритепловодоенергія»,  ОСББ   «Соборна,8», ОСББ «Декабристів,44», ОСББ «Незалежності,17», ОСББ «Симоненко, 113-А», ОСББ «Київська-261», ОСББ «Меркурій-2003», ДП «Житло» ОП «Броварипромжитлобуд», ЖЕС ПрАТ БЗСК,   ЖКГ ТОВ «Броварський ЗБК», ТОВ «Житло Уют Сервіс», в опалювальний сезон 2019-2020 років.
Начальнику Броварського районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго» Сливі Ю.М., директору ТОВ «Київська обласна ЕК» Сохатюк С.Л. забезпечити електропостачання об’єктів КП «Броваритепловодоенергія»,  ОСББ  «Соборна,8», ОСББ «Декабристів,44», ОСББ «Незалежності,17», ОСББ «Симоненко, 113-А», ОСББ «Київська-261», ОСББ «Меркурій-2003», ДП «Житло» ОП «Броварипромжитлобуд»,  ЖЕС ПрАТ БЗСК,  ЖКГ ТОВ «Броварський ЗБК», ТОВ «Житло Уют Сервіс»  в    опалювальний    сезон 2019-2020 років.
Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків».

Як пояснив радник міського голови з питань житлово-комунального господарства Григорій Голубовський, підключення всіх житлових помешкань відбудеться не відразу, а поступово, тому за декілька днів всі житлові будинки будуть мати тепло.
Вирішилась також проблема з опалюванням дитячих садків «Малятко» та ясла-садочку «Віночок». Перший підключено до централізованого опалювання, а «Віночок» переведено на електричне опалення.
Нагадаємо, що вже майже три тижні тепло подається в броварські заклади охорони здоров’я та освіти.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed