Відбулася зустріч Правління АМУ з Прем’єр-міністром України

image
24 Жовтня 2019, 18:30
Поділитися:

22 жовтня пройшла зустріч членів Правління АМУ на чолі з Головою АМУ Віталій Кличко з Прем’єр-міністром України Олексій Гончарук — Прем’єр-міністр України.

Зустріч організована за ініціативою Правління АМУ за підсумками засідання, яке відбулося 16 вересня у Києві, з метою обговорення найактуальніших питань у сфері діяльності та розвитку місцевого самоврядування.

На заході Правління АМУ представляли 35 голів громад з усіх областей, а також Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

Від Уряду у зустрічі берали участь: міністр енергетики та захисту довкілля О.Оржель, міністр розвитку громад та територій А.Бабак та її перший заступник Д.Живицький, заступники міністра фінансів Ю.Джигир та Г.Пліс, голова правління НАК «Нафтогаз України» А.Коболєв, представник Уряду у Верховній Раді України народний депутат І.Верещук, радник Прем’єр-міністра України Ю.Голик.

Від Київського регіонального відділення Асоціації міст України участь берали Члени Правління АМУ  — Анатолій Федорук, (Бучанський міський голова) та Анатолій Федорчук (Бориспільський міський голова).

Під час зустрічі з Главою Уряду обговорювалися такі питання:
► Про реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади.
► Про фінансування делегованих повноважень.
► Про скорочення дохідної частини місцевих бюджетів.
► Про перекладання додаткових видатків та повноважень без компенсаторів.
► Про підготовку до опалювального сезону

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама