День білої тростини влаштують у Театрі на Подолі

image
24 Жовтня 2019, 17:22
Поділитися:

У жовтні відзначається Міжнародний день білої тростини.  Він служить нагадуванням суспільству про незрячих людей, про їхню адаптацію до соціокультурних умов, а також про важливість доступності закладів культури, театрів зокрема. 

29 жовтня Театр на Подолі влаштовує День білої тростини. Стверджуючи, що театр  – для кожного, а справжньому мистецтву нічого не може стати на заваді.

У програмі «Почути серцем. Відчути душею» – чаювання, поезія та музика.  Виступатимуть артисти театру на Подолі, акомпаніатор – Заслужений діяч мистецтв України Тимур Полянський. 

– Учасники нашого заходу з “Творчих ініціатив” – незрячі, які читатимуть власні вірші та знану поезію, співатимуть, в тому числі й оперні арії. Цей захід дуже важливий, бо надає цим людям можливість для творчої реалізації, – розповіла режисерка заходу Алевтина Чернова. – З свого боку ми підготували музичну програму. Прозвучать українські пісні, класичні композиції та твори різних країн світу. Виступатимуть Анна Томбова, Дмитро Грицай та Тимур Полянський. Захід розрахований на дві години. 

Коли: о 12:00
Де: фоє театру на Подолі, Андріївський узвіз, 20А.
Вхід вільний за попередньої реєстрації
Підтвердження не обов’язкове. Вхід за списками (у головного адміністратора театру). 

 

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ