У Київській ОДА відбулася зустріч з представниками ГО учасників АТО/ООС

image
24 Жовтня 2019, 16:57
Поділитися:

Очільник області Михайло Бно-Айріян у результаті декількох зустрічей із представниками громадських організацій учасників антитерористичної операції та об’єднаних сил підписав розпорядження про посилення соціальних гарантій учасників АТО/ООС, де надав доручення відповідним структурним підрозділам КОДА, райдержадміністраціям та міськвиконкомам.

«Я хочу щоб у нас почалася реальна взаємодія. Необхідно систематизувати роботу у напрямку надання допомоги тим, хто захищав нашу Батьківщину – учасникам антитерористичної операції та об’єднаних сил. Будемо якомога більше залучатися до цих процесів», – підкреслив голова КОДА.

Михайло Бно-Айріян доручив утворити у складі Київського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відділу надання соціальних послуг сім’ям дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, в тому числі сім’ям учасників АТО/ООС; збільшити фінансування для учасників антитерористичної операції, покращити рівень їх лікування та реабілітації; утворити робочу групу щодо підготовки та видання книги пам’яті воїнів АТО/ООС Київської області за період 2014-2019 років; забезпечити проведення навчань, вишколів, освітньо-патріотичних, культурних та інших заходів, щоб молоде покоління знало своїх героїв.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація