В затоку Оболонь випустили велику рибу й заборонили ловити з 1 листопада

image
24 Жовтня 2019, 15:34
Поділитися:

24 жовтня КП «Київблагоустрій» разом з Державним агентством рибного господарства у м.Києві та Київській області провели акцію вселення  риби в Оболонську затоку Канівського водосховища за адресою: вул. Прирічна, 5а.  Про це повідомив начальник відділу благоустрою Оболонської РДА Олексій Нікітюк.

Крім того, Київський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада ВСТАНОВЛЕНО ЗАБОРОНУ на вилов риби у зимувальних ямах.

З першого листопада 2019 року на Київщині розпочинається осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2020 року.

Охоронці водних біоресурсів нагадують, що риболовля у заборонений період дозволена на ділянках для любительського рибальства поза межами зимувальних ям. При цьому любительський лов риби дозволяється зимовими вудками із блешнею вертикального блешніння з гачком, не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’яти на рибалку, а на водоймах, де впроваджено платне рибальство – не більше десяти на одну особу.

Фото Олексія Нікітюка

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ