У Броварській районній державній адміністрації відбулась розширена оперативна нарада

image
22 Жовтня 2019, 14:54
Поділитися:

21 жовтня 2019 року у Броварській районній державній адміністрації відбулась розширена оперативна нарада.

В засіданні взяли участь: голова Броварської районної державної адміністрації М. Клименко, перший заступник голови Броварської районної державної адміністрації Ю. Плакся, заступник голови адміністрації О. Юрченко, виконуючий обов’язки керівника апарату О.Мордач, керівники служб, які забезпечують життєдіяльність району голови сільських та селищних рад.

     Порядок денний:
1. Про стан готовності КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Броварської міської ради до укладання договорів з Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій у 2020 році.

Інформує: Багнюк Валентин Віталійович – директор КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Броварської міської ради. 

2. Про здобутки та перспективи розвитку системи освіти Броварського району.

Інформує: Чайка Людмила Григорівна – начальник відділу освіти Броварської райдержадміністрації. 

3. Про початок опалювального сезону в населених пунктах Броварського району у 2019-2020 років.
Інформує: Заріцька Оксана Миколаївна – начальник відділу житлово-комунального господарства Броварської райдержадміністрації. 

4. Інформація керівників служб, які забезпечують життєдіяльність району.

Заступник начальника Броварського ВП ГУ НП в Київській області О. Білоконний проінформував присутніх про результати роботи Броварського відділу поліції по обслуговуванню Броварського району.
За період з 11 жовтня по 18 жовтня 2019 року по Броварському району всього в ЄО зареєстровано 193 повідомлення, 18 з яких з ознаками кримінальних правопорушень, які внесені до ЄРДР та з яких 9 осіб встановлено.
За звітний період по Броварському району було розкрито 9 злочинів, зафіксовано 17 фактів раптової смерті та 11 дорожньо-транспортних пригод (без травмованих).
Завідувач Броварського Міжрайонного відділу лабораторних досліджень В. Семиног ознайомила присутніх з інформацією про епідемічну ситуацію у Броварському районі за період з 11.10.2019 по 17.10.2019.
За минулий тиждень Броварським МРВЛД отримано 23 термінові повідомлення про виявлення в районі небезпечних інфекційних захворювань. Всі вони опрацьовані.
У районі не було зафіксовано спалахів небезпечних кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. Реєструвались лише окремі випадки гострих кишкових інфекцій у дітей та дорослих – 2 випадки, вірусний гепатит – 1, вітряна віспа – 11, скарлатина – 2.               Зареєстровано 3 покуси мешканців району тваринами.
У всіх вогнищах при необхідності, фахівцями лабораторного відділу проводяться епідеміологічні розслідування та комплекс протиепідемічних заходів, направлених на профілактику інфекційних захворювань та запобігання поширенню, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб у Броварському районі.
Представник Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області довів до відома присутніх інформацію про результати роботи управління, зазначивши, що на минулому тижні надзвичайних ситуацій у Броварському районі не виникало. Крім того додав, що за період з 14 жовтня по 20 жовтня було здійснено 7 виїздів, 7 з яких це виїзди на гасіння пожеж., а саме:

с. Русанів (околиця села) – загорання поля з кукурудзою;
смт Велика Димерка, вул Соборна – загорання ПЖБ;
між с. Рожни та с. Пухівка – загорання торфу, 0,3 га;
с. Бобрик – загорання торфу на площі 0,3 га;
с. Мокрець – загорання господарчої будівлі;
с. Пухівка (околиця), загорання трав’яного настилу 0,1 га;
с Квітневе – загорання сміття на площі 50м.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed