Як утеплити будинки: киян консультують у районах

image
21 Жовтня 2019, 16:21
Поділитися:

У столиці почали приймати заявки на участь у конкурсі енергоефективних проектів, що реалізуватимуться у 2020 році в будинках ОСББ та ЖБК на умовах співфінансування “70/30”.
Департамент житлово-комунальної інфраструктури нагадує, що часу залишилося не так багато.  15 листопада конкурс завершиться. Прийом заявок та консультації проходять в Департаменті за адресою: вул. Велика Житомирська, буд. 15-А, каб. 9, 14 щовівторка з 10:00 до 13:00 години та щочетверга з 14:00 до 17:00 години. Деталі про конкурс за посиланням: https://dzki.kyivcity.gov.ua/…/konkurs-proektiv-energozbere…

Крім того, у Києві діє «Механізм співфінансування реконструкції,реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва». Цим механізмом мають користуватися мешканці будинків, яких обслуговують комунальні жеки. Як нею скористуватися докладно написано тут.

А відсьогодні, 21 жовтня, почалися консультації з ОСББ та ЖБК по програмі співфінансування енергомодернізації будинків. У Департаменті зазначають, що ті, хто не встиг проконсультуватися у своєму районі, можуть без реєстрації у будь який день приїхати у будь який інший район на консультації. 

 

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ