Вихованці броварського Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю вибороли медалі та кубки на Міжнародному конкурсі-фестивалі творчості «Profest»

image
21 Жовтня 2019, 12:12
Поділитися:

19 жовтня вихованці броварського Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю стали учасниками Міжнародного конкурсу-фестивалю творчості “Profest”.
Про це повідомляється на сторінці даного центру у соцмережі.

Цього разу вони нарівні змагалися із звичайними дітьми і заслужено отримали свої нагороди. Виступи наших особливих діток вразили своєю безпосередністю і артистизмом не лише членів жюрі, але й усіх глядачів та конкурсантів!
І як наслідок -15 медалей і Дипломів 1 ступеня та 2 золотих кубки! А скільки вражень і емоцій! А фото на згадку із самим Григорієм Чапкісом! А подарунки!


Наставники Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю дякують всім організаторам цього чудового фестивалю за теплий прийом, а директору центру Іваненку Валерію Івановичу – за постійну підтримку.
– Особливі матусі наших Зірочок, пишайтеся своїми дітлахами, бо вони того варті! А вам усім – низький уклін за любов і терпіння, за стійкість і мужність, за відданість своїм дітям!, – наголошують наставники Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed