Змагалися юні баскетболісти

image
1 Березня 2019, 21:51
Поділитися:

Протягом трьох днів, 25-28 лютого, у спортивному залі ДЮСШ проходив І міський етап чемпіонату України з баскетболу «3х3» серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів. Відбувався він за регламентом Всеукраїнських змагань за ініціативи управління освіти та відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради. В змаганнях взяли участь команди юнаків і дівчат ЗЗСО міста двох вікових груп (2004 року народження і молодші та 2001 року народження і молодші), загалом 36 команд.
Змагання точилися в цікавій спортивній, інтригуючій боротьбі. У підсумку отримано результати:

команди дівчат середньої вікової групи:

І місце – НВК № 9

ІІ місце – ЗОШ № 1

ІІІ місце – НВК № 2

команди дівчат старшої вікової групи:

І місце – НВК № 10

ІІ місце – ЗОШ № 1

ІІІ місце – Фастівський ліцей-інтернат

команди юнаків середньої вікової групи:

І місце – Фастівський ліцей-інтернат

ІІ місце – НВК № 10

ІІІ місце – ЗОШ № 1

команди юнаків старшої вікової групи

І місце – Фастівський ліцей-інтернат

ІІ місце – НВК № 9

ІІІ місце – НВК № 2.

Переможці і призери у командному заліку та гравці цих команд були нагороджені грамотами і медалями відділу з питань фізичної культури та спорту. За підсумками змагань серед команд дівчат за результатами двох вікових груп  –  команда ЗОШ № 1 та серед юнаків  – команда Фастівського ліцею-інтернату – були нагороджені перехідними кубками.

Вітаючи переможців та призерів змагань, рідне містобажає своїм юним баскетболістам успіху на відбіркових змаганнях наступного ІІ етапу чемпіонату України.

  

Джерело: fastiv-rada.gov.ua