ТОП-6 ідей куди піти у Білій Церкві на цих вихідних

image
18 Жовтня 2019, 18:37
Поділитися:

На цих вихідних на екрани кінотеатру ім. Довженка виходить одразу три прем’єри: довгоочікувана казка Чаклунка: Володарка темряви”, романтична комедія Дощовий день в Нью-Йорку” та трилер Здобич”.

 Чаклунка: Володарка темряви

Продовження несподіваного хіта з Анджеліною Джолі – фільму Малефісента 2014 року випуску. Дії в новій частині розвиваються через п’ять років після закінчення подій попередньої картини. Відьма знову виявляється на роздоріжжі: між добром і злом.

Принцесу Аврору видають заміж. Мама Аврори – королева Інгрід планує скористатися весільним заходом, щоб назавжди розділити світ людей і світ фей. Малефісента, ясна річ, проти. Гряде битва.

Крім Джолі, у фільмі зіграли: Ель Фаннінг, Мішель Пфайффер, Сем Райлі і інші. 

 Дощовий день в Нью-Йорку

Новий фільм 83-річного класика, який через скандал 25-річної давності ми могли і не побачити. На щастя, європейський прокат картини все-таки відбувся.

У центрі історії двоє: хлопець на ім’я Гетсбі – виходець з багатої нью-йоркської сім’ї та його дівчина Ешлі – дочка нуворишів з Арізони. Обидва навчаються в коледжі і обидва приїжджають на вихідні в Нью-Йорк. Ешлі повинна взяти інтерв’ю у модного кінорежисера, Гетсбі її супроводжує і одночасно планує культурну програму після інтерв’ю. Все проте йде не за планом і перебування в місті стає для пари серйозним випробуванням, яке переверне їх життя.

У головних ролях загальний улюбленець Тімоті Шаламов і чудова Ель Феннінг. Плюс – Селена Гомес, Джуд Лоу, Дієго Луна, Лев Шрайбер, Ребекка Холл.

Джерело: Новости Білої Церкви