У Києві військовий оркестр США зіграє музику свободи

image
18 Жовтня 2019, 12:04
Поділитися:

У суботу в Національній філармонії України виступить оркестр військово-повітряних сил Сполучених штатів Америки. До Дня захисника України відбудеться концерт «Mузика свободи». Разом із Київським камерним оркестром The USAFE Band представить музику часів Другої світової війни.

Ініціатива The USAFE Band – це серія культурних подій, що спрямована на зміцнення дипломатичного партнерства Сполучених Штатів Америки і України. Зі сцени прозвучать джазові твори засновника The USAFE Band Гленна Міллера, Бінга Кросбі і Елвіса Преслі, а також свінгові версії українських патріотичних пісень. Нова програма перенесе глядачів у часи, коли церемоніальна, парадна і легка музика стверджувала принципи свободи для двох дружніх країн. Спеціально для фінального концерту в Києві Оркестр військово-повітряних сил США під керівництвом диригента полковника Крістіни М. Мур Уррутіа готує особливе музичне послання.

Від моменту заснування в 1943 році The USAFE Band дали більше 20 000 концертів, створюючи сотні яскравих подій щороку. Легендарний оркестр, що розташований на військовій базі Рамштайн в Німеччині, знаменитий виступами для широкої аудиторії, глав держав і дипломатичного корпусу.

Коли: 19 жовтня о 19:00.
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2.
Вартість квитків: 100 – 500 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ